Преглед на артикулите в текущата поръчка

Изберете бутон 'Моята поръчка', която се намира в горната дясна част на началната страница.
Ще се отвори страница с информация за текущата Ви поръчка.
Ако до момента нямате избрани стоки, тя е празна.

При наличието на избрани стоки, е визуализиран техният списък със следните данни:

  • заглавие
  • брой
  • единична цена
  • отстъпка
  • цена

 


Добавяне на артикули в поръчката

След като сте открили артикул, който искате да закупите, изберете бутона "КУПИ", намиращ се до цената на артикула. След включване на избраната стока във Вашата поръчка, последната се визуализира. Записаното количество е 1 брой. Ако желаете да закупите и други книги или артикули, можете да ги изберете и добавите по описаните по-горе начини.

 

Промяна на количеството

Ако желаете да закупите повече от един брой от даден артикул, в текущата поръчка променете числото, указващо количеството на съответния артикул.

 

Изтриване на книги от поръчката

Ако желаете да изтриете артикул, включен във Вашата поръчка, натиснете бутон "ИЗТРИЙ".

 

Изпращане на поръчката

След като сте разгледали избраните от Вас книги и желаете да ги поръчате, е необходимо да потвърдите Вашата заявка с натискане на бутона "Завърши поръчката".

 

Идентификация

След натискане на бутона "Завърши поръчката", системата Ви подканя да напишете своята парола и име. Имате възможност да създадете поръчка като регистриран потребител през своя профил, както и да създадете поръчка без регистрация. Поръчка на е-книги могат да създават единствено регистрирани потребители през своя профил на Helikon.bg

Ака желаете да получите фактура за покупката си, поставете отметка в клетката "ИЗДАВАНЕ НА ФАКТУРА". Ще се появи меню, където да попълните необходимите фирмени реквизити.

С това приключва попълването на Вашите данни.

 

Избор на начин на плащане

След идентификацията, Вие избирате начин на плащане и доставка, които се поддържат от Helikon.bg. Трябва да изберете начина, по който ще заплатите Вашата поръчка и начина на доставка, като маркирате с мишката бутона, намиращ се пред избрания от Вас текст.

След това натиснете бутона "Завърши поръчката".


Получаване на поръчаните артикули

След изпращане на заявка за покупка на избраните артикули, тя се обработва от администратора на он-лайн магазина. Ще получите на електронната си поща писмо за потвърждение на направената от Вас заявка до няколко минути. Ако поръчката Ви изисква предварително заплащане, следва да извършите плащането, за да пристъпим към обработката на продуктите в заявката Ви.

Артикулите ще Ви бъдат доставени след получаване на потвърждение за извършеното от Вас плащане.