Пътищата на гласа

Автор: Димитринка Йорданова – Командучи
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Формат: ePUB ePUB

Коментари: 0

Издател Фондация Буквите
Година на издаване 2022
Език български
Формат ePUB
ISBN 9786191544769
Баркод 9786191544769
Категории Приложна психология, Е-книги

„Заслужава си да прочетете тази книга! Полезна и приятна, едновременно дълбока и лесна за четене... Тя дава ценни насоки за всеки, който иска да има силен и въздействащ Глас. Балансът между практични съвети и теоретични знания, вещината и лекотата на изложението правят тази книга отличен пътеводител в света на невидимото, но мощно средство за влияние – Гласът.“

 

Вяра Ганчева,

социолог, доктор в Института по философия и социология БАН.

Хоноруван преподавател в СУ “Св. Кл.Охридски”


ДИМИТРИНКА ЙОРДАНОВА - КОМАНДУЧИ

психолог, хипнотерапевт, специалист по маркетинг, културен медиатор, работи с международни компании в страната в областта на сигурността, от 2005г. живее и работи в Рим, Италия, където специализира Voce coach в LaVoce.net .

През 2015 г. създава Лаборатория на вокалните емоции в Българското Неделно Училище в Рим „Асен и Илия Пейкови“, където се ражда иновативния метод DIYO® за анализ и трансформация на вокалните емоции в чужда езикова среда.

Работи в областта на личностното развитие и стратегическата комуникация. Фокусира се върху съзнателната употреба на гласа в психологичен аспект, основана на паравербалната комуникация.

Провежда консултации и семинари с българите по света в областта на търговията, преговорите, медиацията, междуличностните отношения и работа с деца в Българските Неделни Училища по света.

Работи с предприемачи, мениджъри, учители и психолози като обучител и треньор на гласа (Voice Coach). Автор на проекта „Харизмата на българина“ – за съхранение на българската психологическа и културна идентичност по света.

Създател на иновативния метод за комуникация DIYO®.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]