Триказка - Настолна игра

Автор:
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Фантасмагория ООД
Език български
Тегло 3000 грама
ISBN
Баркод
Категории Настолни игри, Игри

„Триказка е кооперативна приключенска игра за 1 до 3-ма играчи с високо ниво на преиграваемост. Потопени в света на български фолклор, тракийски съкровища и технологично бъдеще, играта ви изпраща всеки път на различно вълнуващо приключение.

Триказка започва с фаза “Пророчества”, когато тримата играчи изтеглят по едно пророчество за бъдещето и изберат своите приказни герои - всеки със специални таланти, умения, предистория, геройно поле и миниатюра.

Във втората част на играта - “Минало”, играчите заедно изграждат игралното поле, редувайки се да поставят 30 тайла. Преминаваи?ки през полето, всеки герой развива статистиките си - добродетели и скорост, събира шевици, за да отключи талантите си, предприема героични куестове, открива съкровища и влиза в ожесточени битки. Всички обекти са представени от уникални токени, които отключват тегленето на някоя от 269-те карти.

След като и последният таи?л е сложен на полето, героите навлизат в “Настояще”. Едно от трите пророчества се сбъдва, играчите избират желаната степен на трудност и героите се телепортират в “Бъдеще”.

Всяко от 7-те бъдеща на Триказка е нов дистопичен свят с индивидуално условие за победа, предистория, нови помагащи или враждебни обекти под формата на токени и карти и собствена миниатюра. Героите ви се впускат в предизвикателно приключение с нови правила.

Съдбата на бъдещето е във вашите ръце!“

ТИП: Кооперативна

БРОЙ ИГРАЧИ: 1-3

ВЪЗРАСТ: 14+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 120 мин.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]