Любов, захар и магия Кн.3: Бърканица от бели

Автор: Ана Мериано
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Лютиче
Преводач Преслава Колева
Брой страници 304
Година на издаване 2023
Корици меки
Език български
Тегло 293 грама
Размери 13x20
ISBN 9786199189955
Баркод 9786199189955
Категории Литература за деца и юноши, Книги

Незабравимото семейство вещици от поредицата на Ана Мериано се завръща за още една порция захар и магия.
Лио очаква с нетърпение пролетната ваканция, за да може да прекара повече време в семейната пекарна „Любов и захар“. Има толкова много неща, които да научи, докато стане истинска вещица. А и все още не знае коя е рождената ? сила.
Но като че ли семейство Логроньо е застигнато от лош късмет. Нова пекарна отваря врати в Роуз Хил и заплашва бъдещето на „Любов и захар“. Магически предмети, предавани в семейството на Лио от поколения, започват да изчезват необяснимо. А родителите ? очевидно крият нещо от нея и от сестрите ?.
Ще успее ли Лио, с помощта на верните си приятели, да открие крадеца и да спаси семейния бизнес? И дали неочакваната поява на дядо ? Логроньо не носи още неприятности…


За авторката: Ана Мериано е израснала в Хюстън, Тексас, с един по-голям и един по-малък брат, но (за нещастие) без сестри. Завършила е висше образование, специалност „Творческо писа­не“, с акцент детски книги. Преподавала е творческо писане и води курсове по писане за ученици. Ана обича да чете, да плете, да играе истински куидич и да пее песни на английски и испански. Понастоящем живее в Хюстън с кучето си Сиско. Любимите ? сладки са онези, които не отлитат, преди да ги изядеш.

Ключови думи: Промо -10%, Абракадабра, За възраст 8 - 12 години, Нови книги, нови светове

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]