Излекувай взаимоотношенията си

Автор: Индра Торстен Прейс
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Институт за изкуство и терапия
Брой страници 334
Година на издаване 2022
Корици меки
Език български
Тегло 422 грама
Размери 0x0
ISBN 9786197308082
Баркод 9786197308082
Категории Самопознание и самопомощ, Приложна психология, Книги

„Излекувай взаимоотношенията си“ е учебник за всички, които искат да получат яснота относно динамиката на партньорските отношения, да открият ценни прозрения за личните си взаимоотношения и за работата си с двойки и които търсят по-голям поток на любов в семейството и връзките си. Книгата е ценно помагало за психолози, социални работници, медицински лица, за учители, лечители и коуч професионалисти, които искат да разберат в по-голяма дълбочина метода семейни констелации и диапазона на приложението му в терапевтичната работа в индивидуален и групов формат.

Книгата е настолна и за вече обучени фасилитатори, които желаят да получат по-голяма увереност за начините, по които да предлагат насока за своите клиенти, да създават пространство за лечение и свързване, за повече любов.

С много търпение, разбиране и духовна мъдрост, Индра Торстен Прейс ни отвежда до корените на повечето проблеми във взаимоотношенията. Позовавайки се на обширния си опит като фасилитатор на семейни и партньорски констелации, той представя причините една връзка да излезе извън баланс и начините да я излекуваме.

Поради сляпата ни любов към предците, несъзнателно възприемаме поведенчески модели, нагласи и вярвания от тях, които често имат огромно въздействие върху партньорските ни взаимоотношения.

Устойчива промяна може да настъпи, само ако станем осъзнати за тези лоялности и се освободим от разрушителните наследства. Интегрирането на мъдростта, събрана в тази книга, ще ви даде силата да излекувате себе си и своите взаимоотношения.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]