Изгряващи изобретения и иновации

Автор: Веселин Илиев
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 1

Брой страници 130
Година на издаване 2021
Корици меки
Език български
Тегло 298 грама
Размери 15x21
ISBN 9786199202302
Баркод 9786199202302
Категории Приложни науки. Техника, Техника, Книги

В книгата са описани изобретения и иновации, които ще ни вдъхновят за един по-уверен поглед към бъдещето.

Науката и технологиите се развиват с изключително бързи темпове и изобретенията, които днес са факт, само преди няколко десетилетия биха изглеждали фантастични. В тази книга са описани иновации и изобретения, които ще ни вдъхновят за един още по-уверен поглед в бъдещето.

Сферите като екология, образование, здравеопазване и енергетика имат нужда от подобни иновации, които, освен че ще помогнат за прогреса им, ще бъдат и в голяма полза на нашето ежедневие. В днешно време човекът е изправен пред сериозни предизвикателства, свързани с екологията и благосъстоянието ни. Учени, инженери и предприемачи са се заели с решаването на подобни проблеми, създавайки иновативни технологии в полза на нашето здраве, развитие, благосъстояние, подмладяване, продуктивност и също така с грижа към Майката Природа.

Някои от описаните иновативни технологии в книгата имат потенциала да създадат революция в даден сектор, други със сигурност ще го направят. Иновациите са много важен фактор в съвременния свят. Те са една от причините, поради които днес живеем по-добре в сравнение с предците ни. Също така, те могат да ни помогнат да изградим едно модерно общество, в което хората да живеят по-благополучно, по-мъдро и по-доволно.

Книгата може да бъде идеен справочник за инициативни предприемачи, които искат да създадат бизнес, чрез интегрирането и внедряването на описаните иновативни технологии на българския пазар.

от Иванина Радева / дата: 18 май 2022

Много добре описани технологии!

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]