Нищо в тази книга не е вярно, но всичко е точно така (Юбилейно издание)

Автор: Боб Фрисъл
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 2

Издател Бард
Брой страници 400
Година на издаване 2020
Корици меки
Език български
Тегло 352 грама
Размери 14x21
ISBN 9786190300083
Баркод 9786190300083
Категории Тайни и загадки, Езотерика. Духовни учения, Книги

Юбилейно издание
25 години след първото издание
Актуализирано и разширеноАко търсите мащабна, секваща дъха книга, ето ви я! Боб Фрисъл отмята завесите на конвенционалната реалност, за да изследва ставащото зад кулисите – от посещения на извънземни и многоизмерни събития до преки портали и възвисени учители, разясняващи „истинската история на света“. Тази осъвременена след двайсет и пет години версия набляга на отчаяната потребност за глобална промяна и лична трансформация. Живеем в критични времена, които може да са дълбоко вълнуващи, но трябва да слушаме, чувстваме и усещаме на по-дълбоки нива, разтваряйки сърцата си, за да се придвижим отвъд „правилно“ и „грешно“, отвъд „нас“ и „тях“, откривайки се за „Всичко, което е“. Както отбелязва Фрисъл, това е разказ за нищо по-малко от раждането на ново човечество и съ-творението на Рая на Земята.

Дон Брунк, автор на „Животински гласове“Ако изобщо е имало някога подходящо озаглавена книга, това е тази. По един силно четивен и откровен начин „Нищо в тази книга не е вярно, но всичко е точно така“ успява да заплете всички вярвания на Ню Ейдж и конспиративни теории в една величествена, обединена полева теория на ексцентричност. Всички са тук: сиви извънземни, възвисени учители, безплатна енергия, ангели, осакатявания на добитък, житни кръгове, Алхимия на дишането, земни промени, Великите пирамиди, Сириус и тайни колонии на Марс. И все пак, въпреки пълната невероятност на половината съдържание, доброжелателността и духовните намерения на автора са толкова заразителни, че книгата в крайна сметка се оказва едно стоплящо сърцето преживяване.

Джей Кини, списание „Уайърд“Книгата на Фрисъл е едно сбито и същевременно изчерпателно изследване и преглед на историята на Човека, неговите възгледи за Сътворението, Създателя и самото Създание, Човека. Тази книга е за разширяването на човешкото съзнание и едно ново разбиране, което съчетава древно познание, митове и окултни традиции с квантовата теория и с метафизиката, за да помогне на читателя да осъществи прехода от Ерата на Риби към „Съзнанието на Водолей“.

„Нищо в тази книга не е вярно, но всичко е точно така“ може с лекота да получи подзаглавието „Кратка история на Слънчевата система“ или „Номенклатура на боговете, религиите и Как човечеството ги сътвори“, или дори „Война в небесата: Паднали ангели и НЛО“, и всяко от тях би било точно. Само че книгата на Боб Фрисъл предлага нещо повече от това. Тази книга съдържа хрониките на човешкото завоевание в търсенето на нашия Създател.

С огромно очакване ми предстои да прочета разширеното юбилейно издание на „Нищо в тази книга не е вярно, но всичко е точно така“.

Робърт Морнингстар, издател и редактор на www.UFODigest.com

Ключови думи: Тайни и загадки, 2 юли - Световен ден на НЛО, Тайната история на Земята, Дестинация Египет

от Георгиев / дата: 02 авг 2023

Дано тази книга те е накарала малко да се размислиш, но явно това не е в твоя стил. Ами тогава чети Меси, Стоичков, или живота на някоя чалга певица, на някой готвач. Твоя работа. Не бих ти препоръчал Ремарк, Кронин, Балзак, Пруст, или Юго.

от Георги Иванов / дата: 11 юли 2021

Който търси сериозна разследваща литература в тези сфери на мистиката и паранормалното, препоръчвам да не копува тази книга. Пълна пародия на изследователски професионализъм. Взимана литература от езотерични източници, като цветето на живота. Хвърлих 20 лева за тази измислица и все още ме е яд за това.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]