Подземните градове

Автор: Росица Тодорова; Пламен Григоров
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 5

Издател Распер
Брой страници 176
Година на издаване 2015
Корици меки
Език български
Тегло 296 грама
Размери 14x21
ISBN 9789543450855
Баркод 9789543450855
Категории Тайни и загадки, Езотерика. Духовни учения, Книги, Нова и най-нова история, Обща световна история. Справочници, История

Никой не иска да вярва в зловещия характер на тайните, които са скрити дълбоко под земята в хиляди военни бази, разпръснати по целия свят, твърди бившият канадски офицер с псевдонима "Тимъти". Той използва този псевдоним, за да не бъде подведен под отговорност за издаването на държавна тайна. Повече от 3000 души били убити, защото се опитвали да разкажат за онова, което се случва в тези подземни бази. Разкриването на тайните им се наказва със смърт.
"Тимъти" разказва за подземни съоръжения, където се извършват животински и човешки жертвоприношения за "чуждородните същества", които дошли на земята, преди да се появи човекът...
Но темата за подземните градове не се изчепва само с военните бази и зловещите опити, които се правят там. Тяхната тайна е скрита вече милиони години под земята. Тази книга ще ви отведе до места и ще ви разкаже за неща, които никога не сте подозирали, че съществуват.

от Делян Калайджиев / дата: 07 апр 2017

Бях прочел книгата за подземните градове в България, която ми се стори доста повърхностна, дори повечето факти - измислени. В книгата на распер е заложена богата информация за подземни градове в света. Особено ми хареса главата за бункерите на Хитлер, Чърчил и Сталин по времето на Втората световна война, и за подземните тунели в Турция. Дори си обещах, че ще посетя някои от тях. Интересен факт в книгата са подземните градове на елита в Щатите и някои европейски страни, който очакваше катаклизъм през 2012 г., който, слава богу, не се състоя.

от Божидар Тодоров / дата: 08 мар 2017

Струва си да се прочете тази книга, защото е интригуваща и може да задоволи всяко любопитство. Особено бях впечатлен от подземните градове в Турция и съм изненадан, защото не знаех за тях. Мисля да ги посетя и да се запозная на място с тях, ако има организирани екскурзии. Интересни са и подземните бази на военните, щаб-квартирите на лидерите на държави и пр. С една дума хубаво четиво.

от Денислав стефанов / дата: 16 дек 2016

Книгата е едно интересно четиво, което интригува и поддържа интереса докрая. Купих я от международния базар на книгата в НДК и снощи почти я дочетох. Очаквах да прочета и за подземията в България, но за съжаление в книгата няма за тях - може би е минус за издателите, пък и вероятно се изисква някаква проверка. Но иначе си заслужава да я имаме в библиотеката си.

от Стойна Димитрова / дата: 29 сеп 2016

Тази книга е едно интересно четиво, което силно заинтригува читателя. Отдавна човечеството се интересува какво има под земята, има ли развити цивилизиции (по-висши), военни бази, селища и пр. Бях впечатлена от факта, че в бивша Югославия, по соцвремето се намира толкова мощна подземна авиобаза като "Желява", с нейните изтребители, оръжие и пр., както и от подземните селища в Турция, които си поставям за цел да посетя. Според мене има възможност информацията да се разшири с нова книга.

от Станимир Демирев / дата: 17 юни 2016

"Подземните градове" са много интересно четиво, богато на информация и сензационни факти. Четох с удоволствие. Особено ме заинтригуваха разказите за бункерите на Хитлер, Сталин и Чърчил. Късмет и нови успехи на "Распер".

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]