Още за хлебната сода и лечението на рак

Автор:
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 5

Издател Распер
Брой страници 108
Година на издаване 2015
Корици меки
Език български
Тегло 140 грама
Размери 14x21
ISBN 9789543450749
Баркод 9789543450749
Категории Практическа и алтернативна медицина. Още..., Медицина за всеки, Книги

В древността на содата приписвали божествен произход, тъй като тя се оказала уникално вещество, значението на което трудно може да се оцени. Смятали я за достъпен продукт, който боговете са дали на хората в изобилие, за да могат да се лекуват от най-тежките заболявания.
Според учението "Жива етика" същността на содата е близка до огъня. Тя помага да се поддържа равномерността на горенето и успокоява възбудените центрове в организма. Теософите наричали естествените содови полета "пепел от Великия пожар".
От тази книга ще се запознаете с най-новите научни доказателства за магическата сила на хлебната сода и с още много практични рецепти, полезни за вашето здраве. Ще научите за методиките на някои големи учени при лечението и профилактиката с хлебна сода.
Учителите в древността наричали содата не само "пепел от Божествения огън", но и "щит срещу разрухата на тъмата".

Ключови думи: Топ 30 Здраве 2016, Вдъхновение за пролет

от Димитър Венциславов / дата: 06 юли 2017

Книгите на распер винаги ме изненадват. Веднъж в един сайт прочетох едно интервю с италианския лекар Тулио Симончини, в което той описваше свои хирургически операции, в които използва сода за хляб в лечението на ракови болести на белия дроб. Помислих си, че не е възможно такива болест да се лекуват с това просто средство. Прочетох двете книги на распер за нея, както и книгите за алкализирането на организма. Нищо обаче не разбрах от написаното за буферната бикарбонатна система, описана в книгата "още за хлебната сода и лечението на рак". Вероятно содата като бикарбонат има ролята на защита за организма; затова е важно да се пие всеки ден, по рецептата, описана в двете книги.

от Йордан Пенков / дата: 11 юни 2017

Никога не съм предполагал, че този съвсем невзрачен продукт, който струва 20 стотинки, има такова лечебно влияние върху организма, особено лечението на рак. И не само - стимулирането на бъбреците, алкализирането на организма, което създава условия за унищожаването на бактерии, гъбички, вируси, ракови клетки. Затова тази книга е много полезна. Аз прочетох и първата книга на Распер - "Хлебната сода: пепел от божествения огън" и още тогава ме заинтригува ефектът от содата. Втората книга обяснява защо содата предпазва от организма - тя влиза в една от буферните системи - доколкото като немедик съм разбрал, в организма, която го съхранява здрав и удължава младостта му.

от Керка Желева / дата: 24 май 2017

Прочетох и двете книги - "Хлебната сода: пепел от Божествения огън" и "Още за хлебната сода и лечението на рак", не мога да намеря точната дума, но направо съм впечатлена. Стана ми ясен процесът на алкализиране на организма, разбрах защо е нужно нашата кръв да бъде алкална. Надявам се тези книги да помогнат на хората със сериозни заболявания.
Коментарът е редактиран от администратор.

от Калина Йорданова / дата: 28 юли 2016

Препоръчвам на читателя точно тази книга, защото тя описва механизма на въздействие на содата върху организма, биохимичните реакции, които протичат в него, когато се приема сода. Първата книга "Хлебната сода: пепел от божествения огън" посочва само фактите, без да обяснява въздействието на содата. Започнах да я пия според препоръките в книгата и се чувствам много добре - подобри ми се самочувствието, имам енергия през целия ден и дори ставите престанаха да ме болят. Значи хлебната сода действа. Тази книга е от онези, които помагат на хората.

от Григор Варджийски / дата: 16 май 2016

Книгата е логично продължение на книгата "Хлебната сода: пепел от божествения огън", но в нея информацията е повече и по-добре е аргументирана тезата защо това съвсем обикновено вещество, което има във всяка кухня, може да излекува рак - бича на нашето време. Хубаво е да излизат постоянно подобни книги, които ни учат как да живеем пълноценно и здравословно.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]