Новите лидери. Ръководство по лидерство за мениджърите от третото хилядолетие

Автор: Паоло А. Руджери

Коментари: 1

Издател Джей Ей Ем Джи Букс
Преводач Георги Найденов
Брой страници 216
Година на издаване 2014
Корици меки
Език български
Тегло 402 грама
Размери 17x24
ISBN 9786199011744
Баркод 9786199011744
Категории Мениджмънт. Човешки ресурси, Икономика, Книги

Тази книга е един истински курс за обучение по мениджмънт, който аналитично описва техниките, необходими за по-доброто управление на персонала. Решения, които голям брой успешни мениджъри и предприемачи са развили във времето, за да създадат извънредно качествени и продуктивни работни групи.
В своя бестселър "Новите лидери" Паоло Руджери идентифицира най-често допусканите грешки в управлението на персонала и предлага ефикасни методи, които могат да бъдат незабавно приложени, за да се намери решение за тях. Текстът описва по един прост, мотивиращ и практически ориентиран начин, кои са успешните действия на предприемачите и мениджърите, които успяват да създадат извънредно продуктивни работни групи. Изключително практичната насоченост на неговите книги и на интервенциите му се дължи на факта, че Паоло Руджери, бидейки на свой ред лично ангажиран с управленска дейност във фирмата като мениджър, има възможността да преживява от първо лице голям брой от ситуациите, с които един мениджър или предприемач се налага да се справя в тези времена на големи промени.

Ключови думи: Вдъхновение за пролет, Голямото четене

от Иван Карапетров / дата: 06 сеп 2015

Книгата е страхотна и дава силна мотивация, заедно с конкретни стъпки за увеличаване личната мотивация на лидера, начин на работа с колегите и справяне с заетото ежедневие на днешните бизнесмени. Препоръчвам!

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]